AGAPE

05/12/2012

.
Møbelsnekkerens søskenbarn er interiørarkitekt (bak 4ROM i Oslo). I går gjorde hun meg oppmerksom på italienske Agape. Jeg har sett de fantastiske objektene fra Agape i ulike magasiner tidligere, men har aldri tatt en ekstra titt. I dag, da jeg skulle inn å være nysgjerrig-Lise på nettsiden til italienerne, hadde jeg selvsagt klart å glemme firmanavnet. Jeg har derfor trålet alle magasinene i samlingen min for å finne det. Nerd!!! På baksiden av RUM nr 06 fra juni i år fant jeg navnet, heldigvis. Krise avverget! Etter så mye «arbeid» måtte jeg selvsagt dele en godbit fra nettsiden med dere. Som selverklært designentusiast og beundrer av vakre ting er dette perfeksjon. Det hvite armaturet gir meg hjertebank, rett og slett. (Vi snakker fortsatt lidenskap, ikke galskap, sant?).

.NB:
NB! Sjekk også den magiske tønnevasken i samme serie HER!

Bathtub Vieques, design by spanish Patricia Urquiola

3 tanker om “AGAPE

  1. Jeanette Lunde

    Fantastisk! Godt å se at det ikke bare er meg; har nemmlig akkurat bestillt hvitt armatur til kjøkkenet i det nye studio. Så fint som bare det! Ren lidenskap og langt i fra galskap! Smil & klemmer fra Jeanette

    Svar
  2. Josefin

    Spania har i allefall en flink designer – jeg syns fremdeles den mørke mørke grå er helt uttrolig!!! Så jeg beholder soverommet slikt litt til!!! God helg!!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>