AUBERGINE

20/01/2013


Et hint av aubergine i Fjellbyheimen! Metallfatet «organizer» fra HAY passer nå på spissitullsamlinga vår. Én spissitull kjøpte vi i København, et par har jeg funnet i lekekassen min og noen har vi dreid selv. Det er stor fare for at det blir flere etter hvert som fjellbymannen blir bedre kjent med dreiebenken! Russiske dukker i lyst tre har også flyttet inn til Fjellby denne uka. Lekenhet i interiøret er et must!

Translation:
A hint of aubergine in the Fjellby living room: The HAY organizer! This minimalistic tray holds on to our spin top collection (some bought, some made by Fjellby). Together with our wooden Matryoshkas, the spin tops make our home feel playful and alive!

3 tanker om “AUBERGINE

  1. Tilbaketråkk: NORDIC AARV

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>