&TRADITION

17/01/2013Fjellby digger &tradition Copenhagen. Veldig. Manifestet deres er «crafts meets art», og det er selvsagt noe som tiltaler en ekte fjellbyer. Milk lamp har akkurat flyttet inn hos oss, og pendlene Mass light dukket opp på mange steder vi besøkte i Køben for et par uker siden (blant annet hos Höst).

Disse nye pressebildene som jeg fant inne hos Emmas Designblogg måtte jeg bare dele videre! Balsam for fjellbysjelen.

Translation: I’m a huge fan of &tradition Copenhagen. The milk lamp has moved in to Fjellby, and the Mass light was stalking us on our trip to Copenhagen (to be seen at the resturant Höst ++). Their manifest «crafts meets art» truly speeks to me!

2 tanker om “&TRADITION

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>