DET ANDRE BARNEROMMET

il_570xN.621736548_1jwr

Selv om mini er under to år, er det faktisk det andre rommet vi planlegger og pusser opp for ham. Kravstor type da gitt! Vi har heldigvis det meste til rommet, bla. senga fra Sebra som forhåpentligvis blir en klassiker i vår lille familie. Noen småtterier må likevel suppleres med for å få det akkurat slik jeg ser det for meg.

Delvis for å markere overgangen fra leilighet til lite hus, litt fordi grønnfargen kunne blitt fin på barnerommet, mest fordi jeg er helt vill etter alle produktene i Colette Bream sin etsy-butikk og ikke har råd til å kjøpe ALT,  troner denne husputa øverst på ønskelista i høst.

69162-06995d20045a4e13a3386713f25e3e6b
Nyinnflyttet fjellbygutt i fjellbygda må selvsagt få fjellsengesett fra Fjellbyfilialen på det nye rommet sitt. Det skulle bare mangle!

GetImage.ashx

Skyfasongen har vi likt på mini-utstyr hele veien, og litt varme i form av en mørk tresort kan bli fint mot den blå halvveggen vi planlegger å lage. Skylampa er fra Ferm Living.lipasto_kubus-3235918_malliBle inspirert av dette skapet fra Kodin 1 til å sette enkle føtter i eik på STUVA fra IKEA. En enkel oppgradering av et skapsystem som mange kjenner til – en litt mer personlig vri for oss med tresmak!
16929_OYOY_Adventure_Rug_krabbeteppe_OYOY_1
Adventure Rug fra OYOY/Keisernes Nye har ligget sammenrulla lenge i leiligheten fordi det ble for langt og smalt på det gamle rommet. Nå skal det endelig komme til sin rett på det nye gutterommet.

9103176892446

Må også slenge med et lite dørhengertips: 69 kroner på Clas Ohlson. Denne fant jeg i eksakt samme grønnfarge som taket på husputa (så fin!), men på nettsiden deres finnes bare bilde av en petroleumsblå utgave. Uansett et lite kupp!

 

translation

THE SECOND MINI ROOM

Our baby is under two years old, but it’s actually the second time we are planning and renovating a boy’s room for him. I will of course use a lot of the stuff from his old room when I decorate, but some new additions will be necessary to get the look that I want. Follow the links above for my favorite mini items right now.

 

 

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.