Skreddersydd samarbeid

Din forespørsel vil håndteres med stor interesse av møbelsnekker Robert og interiørkonsulent Lise. Vi tar gjerne en hyggelig prat om ditt prosjekt! Slik jobber vi:

1. Idé og tilbud

Ta kontakt med oss og fortell oss: Hva slags møbel, innredning eller tjeneste kan vi hjelpe deg med? Hvilke mål og materialer ser du for deg? Her holder det med cirka-mål for å gi et prisoverslag. Del gjerne en enkel skisse og bilder for at vi skal forstå hva du er ute etter! Bor du i nærheten, tar vi gjerne en titt. Vi utveksler idéer og sparrer til vi har den informasjonen vi trenger for å gi deg et uforpliktende prisoverslag. Dette koster ikke noe.

2. Design og detaljer

Om vårt tilbud er av interesse, fortsetter vi samarbeidet. Vi avklarer alle detaljer og får frem en nøyaktig tegning. Her har vi gjerne et designmøte/befaring på stedet for å avklare eksakte mål, bestemme overflatebehandling, se på fargeprøver, grep/beslag, sokkel, foringer, tilvalg osv. Her forpliktes du til et beløp på 3000 ,- for designarbeidet. Dette beløpet faktureres kun om du ikke bekrefter bestillingen i etterkant.

3. Bestilling

Når vi har blitt enige om design, detaljer og eventuelt tilbehør, mottar du et en ordrebekreftelse. Leveringstid er vanligvis 4-8 uker avhengig av ledig kapasitet og prosjektets omfang. Vi avtaler dato for montering. Faktureringen foregår ofte i to deler – en ved produksjonsstart og en etter ferdig levert og montert produkt. Dette avhenger av prosjektets størrelse.

4. Produksjon

Vi produserer din nye innredning i vårt snekkerverksted. Du holdes løpende oppdatert! Erfaring tilsier at det ofte oppstår noen detaljspørsmål underveis i produksjonen. Disse vil vi kontakte deg for.

5. Levering og montering

Vi leverer og monterer. Dette er inkludert i pristilbudet. Monteringen tar ofte 1-2 dager avhengig av størrelsen på prosjektet.

6. Etterjustering

Vi følger opp prosjektet etter ferdigstilling og er tilgjengelig for spørsmål i etterkant. På større prosjekter, eller etter ønske, kommer vi også på etterkontroll av prosjektet.

Ta kontakt

SEND FORESPØRSEL